Onze diensten

Wat u ook verkoopt, hoe uw dienstverlening er ook uitziet, zodra u activiteiten op internet wilt ontplooien, dan is Website Development voor u het aangewezen bedrijf.

Wij maken in nauwe samenwerking uw website en als u dat wilt nemen we in 1 keer ook het ontwerp van uw huisstijl mee. Maar ook voor marketing, sociale media, zoekmachineoptimalisatie, trainingen; wanneer het internet betreft zijn wij de aangewezen keuze.

In overleg zorgen wij ervoor dat u een goed ontworpen website online hebt. De uitstraling van uw organisatie wordt meestal mede bepaald door de uitstraling van uw website. Daarom zijn een goede gebruiksvriendelijkheid (website usability) en een professioneel ontwerp van groot belang.

Website Development ontwikkelt voor haar klanten complete concepten. Tevens realiseren en begeleiden wij de volledige marketing rondom deze concepten. Content Conceptontwikkeling houdt voor Website Development het volgende in:

  • Ontwikkelen en vermarkten van nieuwe producten/diensten.
  • Ontwikkelen van samengevoegde dienstverlening in bv. Joint Ventures.
  • Bedenken, ontwikkelen en vermarkten van nieuwe internetdiensten/-producten.
  • Bedenken en ontwikkelen van nieuwe marketing tools.

Website Development kan vanaf het begin meedenken, ontwikkelen en begeleiden waar het gaat om conceptontwikkeling. Alles is mogelijk, of het nu de toetsing van de commerciële haalbaarheid, volledige ontwikkeling van het concept, of het vermarkten van het concept betreft. Hierbij wordt van alle marketing mogelijkheden gebruik gemaakt.

Onze diensten

Grafische vormgeving

Website Development creëert huisstijlen die naadloos aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf. Belangrijk hierin is dat uw huisstijl zorgt voor herkenning en dat uw doelgroep zich aangesproken voelt. Wij stellen dan ook de juiste vragen om de missie, visie en het gevoel van uw bedrijf of organisatie in kaart te brengen om dat vervolgens via uw huisstijl te laten uitstralen.

Drukwerk

Naast de ontwikkeling van huisstijlen bieden wij u de mogelijkheid voor de vormgeving van allerhande drukwerk. Te denken valt aan poster, affiches, brochures, magazines et cetera. Wij kunnen u ook bijstaan met het tekstuele deel. Daarnaast is ook de vormgeving van uw websites bij ons in goede handen.

Development

In overleg zorgen wij ervoor dat u een goed ontworpen website online hebt. De uitstraling van uw organisatie wordt meestal mede bepaald door de uitstraling van uw website. Daarom zijn een goede gebruiksvriendelijkheid (website usability) en een professioneel ontwerp van groot belang.

Content Management System

Website Development werkt met een inmiddels beproefd en flexibel CMS (content management system). Wilt u even wat tekst of een foto veranderen op uw site. Met ons CMS kunt u dit met een paar eenvoudige handelingen zelf doen.

Applicatie ontwikkeling

Website Development ontwerpt en bouwt (web)applicaties naar uw wensen en specificaties. Onze technische kennis waarborgt een goed functionerende en betrouwbare service; onze (web)applicaties zijn gebruikersvriendelijk.

Door de jarenlange ervaring van Website Development in het ontwikkelen van websites en (web)applicaties, kunnen we uw idee omzetten in een werkbare toepassing.

Domeinnaam en hosting

Ten slotte verzorgen wij voor u het vastleggen van een domeinnaam en het hosten van uw website.

Sociale media

Sociale media beginnen een steeds grotere rol te spelen in de marketing en client related management (CRM); de diensten die u uw klanten biedt, de relatie die u met ze wilt opbouwen. Website Development maakt u wegwijs in de nieuwste ontwikkelingen, meest effectieve platforms en daarbij behorende tools.

Marketing

Marketing bestaat uit alles wat bijdraagt aan een goede relatie tussen aanbieder en afnemer, met verkoop als doel. Iemand is alleen bereid iets te kopen, als dit voor hem of haar van waarde is.

Content Werkwijze

Website Development onderzoekt welke betekenissen van uw product of dienst het beste bijdragen aan de relatie tussen u en uw klanten. Vervolgens maken wij die zichtbaar en toegankelijk. Dit doen wij met een originele boodschap die wij aanbieden in een aantrekkelijke vormgeving.

Bij de toepassing van communicatiemiddelen kiest Website Development voor een zo groot mogelijk bereik tegen de laagste kosten. Zodat u profiteert van het hoogste rendement.

Geïnteresseerd? Kom eens langs voor een kop koffie

Kom langs

Tel: +31 624962009
Email: info@website-development.nl Adres:
Herestraat 106,
9711 LM, Groningen

Wil je praten over je nieuwe project?

Kom eens langs

Vind ons sociaal

Nieuwsbrief

© 2012 Website Development. Voor de beste koffie!